Lillehammer Taarn 

Lillehammer Taarn er et av Norges første store leilighetsbygg i massivtre. Et fantastisk signalbygg i hjertet av Lillehammer der beboerne har flott utsikt mot Mjøsa.

Byggherre:

Lillehammer Taarn AS

Byggested/by:

Lillehammer

Byggeperiode:

2018- 2019

Kontraktstype:

Totalenteprise

Kontraktssum:

70 MNOK

Areal:

3972 m2

Arkitektkontor:

CODE Arkitekter

Et annerledes bygg 

Lillehammer Taarn er Lillehammers første leilighetsbygg i massivtre. Med sine 8 etasjer og 32 meter er prosjektet blitt signalbygget i byen.  Bygget har 29 leiligheter, parkeringsareal og parkeringsautomater i kjelleren, samt et næringslokale.   

Lillehammer Taarn er et annerledes og miljøvennlig prosjekt som skiller seg fra andre leilighetsprosjekter ved at det er bygget i massivtre, tuftet på spesielt fleksible og gode løsninger som verandaene og lysforhold. Bygget har i tillegg en fantastisk takterrasse som alle beboere kan benytte seg av.

Backe Oppland hadde totalenterprise og Lillehammer Taarn var Backe Opplands første massivtreprosjekt. Det har vært stor grad av egenproduksjon av både betong og tømmer og prosjektet har hatt høy grad av engasjement, vilje og yrkesstolthet blant alle involverte. Lillehammer Taarn ble ferdigstilt på under 1 år og var en god erfaring for selskapet for fremtidige massivtreprosjekter. 

 

 

Relaterte prosjekter Vis alle prosjekter