Backe Bergen

"Med fremtiden for øye"

 

Dette er Backe Bergen

For oss i Backe Bergen vil de ansatte og deres kompetanse alltid være den viktigste nøkkelen til suksess. Det er derfor viktig for oss å skape et godt arbeidsmiljø, høy trivsel, og rett og slett Backe hverandre!

Vi skal være et selskap som man ønsker å være ansatt i fordi selskapet er kompetent, trygt og gir faglige utviklingsmuligheter gjennom utfordrende oppdrag og teamtenkende kollegaer.

Vår visjon «Med fremtiden for øye» innebærer at vi skal bygge på en fremtidsrettet måte, og at vi tenker på de neste generasjonene. Den sier også at vi vil trekke til oss og utvikle de unge og lærevillige, som nettopp er fremtiden vår.

Våre oppdragsgivere, leverandører og samarbeidspartnere  skal oppleve oss som et seriøst selskap som er til å stole på og som leverer til avtalt tid og kvalitet, slik våre verdier «ærlig, pålitelig og faglig dyktig» forplikter oss til.

Backe Bergen har hatt Bergen og omegn som sitt marked siden 1963. Vi er og skal være en totalentreprenør, som også har betongfaget som egenproduksjon.

Gjennom våre kontor-, hotell-, bolig- og idrettshallprosjekter har vi vist oss som en profesjonell, kompetent og dyktig entreprenør.

Det skal vi fortsette med også i årene fremover!

 

Arne Kleivdal

Daglig leder 

Kontaktpersoner

Navn Telefon E-Post Stilling
Alf Drivenes 98 44 98 80 alf.drivenes@backe.no Driftssjef
Jeanette Vik 45 25 94 66 jeanette.vik@backe.no Økonomisjef
Kristjan Nesse 95 90 45 13 kristjan.nesse@backe.no Innkjøpssjef
Stian Monsen 45 26 38 83 stian.monsen@backe.no Kalkulatør
Arne Kleivdal 90 11 94 55 arne.kleivdal@backe.no Daglig leder

Med fremtiden for øye 

I Backe Bergen sin nye brosjyre får du et innblikk i menneskene som jobber der, hvordan de jobber og får en oversikt over flere av deres prosjekter. Les brosjyren her. 

Backe Bergen i tall

Produksjon 2019

0

I 2019 omsatte vi for 311 millioner kroner, en dobling fra 2018. Byggeoppdragene vi utfører varierer fra næringsbygg, leilighetsbygg og offentlige prosjekter. 

H1 Verdi

0

Vår førsteprioritet er mennesket. Vi skal være en trygg og god arbeidsplass, både for egne ansatte, samarbeidspartnere og leverandører. Det gjelder både det fysiske og det psykososiale arbeidsmiljø.  

Feil på overleverte bygg

0

Alle prosjekter som er overlevert de siste årene er overlevert uten feil og til rett tid. Godt samarbeid og god kvalitet gir fornøyde kunder.

Sykefravær

0

Korttidsfravær gir ofte en pekepinn på trivsel og samarbeid i et selskap. Vårt korttidsfravær har de siste årene har vært stabilt rundt 2%, og er blant de laveste i bransjen.